Биостимулативен ФИЛЕР со моментален ефект

biostimulativen filter so mom-efektсо 1.2% активни стем клетки од Алпска Ѕвезда

За сите типови на кожа со изразито длабоки брчки - “лифтинг” ефект.

Филер од најнова генерација со двојна активност: инстантно и видливо намалување на брчките, како и прогресивно регенеративно дејство против стареење на кожата.

Содржи: стем клетки од Алпска Ѕвезда, екстракт од плодот на пченица и масло од роза.

Share this post

Контакт

155x155Контакт:
Виола Трејд - Скопје
ул. Востаничка 59
1000 Скопје
+ 389 (02) 2736 462
тел./факс + 389 (02) 2720 438